Παπαθανασίου: Συνεργασία με ΑΔΕΔΥ και ΕΕ για λύση στις συντάξεις

Παράλληλα, επεσήμανε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η φοροδιαφυγή.
«Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί στενά με την ΑΔΕΔΥ και θα ξεκινήσει άμεσα διαβούλευση με την ΕΕ προκειμένου να βρεθεί δίκαιη λύση και συμβατή με το κοινοτικό δίκαιο», ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου, ερωτηθείς για την εξομοίωση των ορίων ηλικίας ανδρών-γυναικών για τη σύνταξη.
Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, τόνισε ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η φοροδιαφυγή και αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης. Ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός έχει μπει πλέον υπό επιτήρηση».
Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, υπογράμμισε ότι «ο δρόμος προς τις κάλπες δεν είναι αγώνας ταχύτητας, όπως φαντάζεται το ΠΑΣΟΚ, αλλά αγώνας αντοχής, ο οποίος θα κριθεί από τα αποτελέσματα της πολιτικής μας».

Δείτε ακόμα

Τράπεζα Πειραιώς: Η επιβολή κυρώσεων στην Ρωσία θα εκτοξεύσει τις τιμές βασικών προϊόντων

Πρέπει να είστε μέλος για να δείτε το άρθρο! Παρακαλώ Συνδεθείτε .

Έκτακτο επίδομα: Πριν από το Πάσχα η καταβολή του – Ποιοι οι δικαιούχοι

Με την ακρίβεια να «γονατίζει» τα νοικοκυριά όλο και περισσότερο και τον πληθωρισμό να φτάνει …