ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Το Περιοδικό “Επιθεώρησις ΙΚΑ Ασφαλιστικού και Εργατικού Δικαίου” ιδρύθηκε το έτος 1966 από το Δημοσιογράφο Ευθύμιο Παπαδόγιαννη.

Η πρωτοπόρος σκέψη του και η διαπίστωση της κοινωνικής πραγματικότητας αποτέλεσαν την αφετηρία για την κάλυψη ενός κενού στην αντιμετώπιση των εργατικών προβλημάτων λόγω της πολυπλοκότητας και αντιφατικότητας των κοινωνικών μέτρων, με την δημιουργία του περιοδικού.

Από το 1966 μέχρι σήμερα το περιοδικό κυκλοφορεί ανελλιπώς κάθε μήνα, έχοντας συνεργαστεί με τους καλύτερους ειδικούς, επιστήμονες και μελετητές του χώρου του εργατικού και ασφαλιστικού δικαίου.

Η μακρόχρονη πορεία της ΕΑΕΔ και η μεγάλη εμπειρία στο χώρο, το έχουν καθιερώσει ως την πιο έγκυρη πηγή για την ενημέρωση των επιχειρήσεων στα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα.

Συμβαδίζοντας με την ψηφιακή εποχή, κυκλοφορεί από το 2000 την ύλη του σε Cd-rom και διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο.

Ενημερωθείτε τώρα από την Επιθεώρηση IKA Ασφαλιστικού και Εργατικού Δικαίου για τους νέους νόμους, τις νέες ρυθμίσεις και τροποποιήσεις νομοθετημάτων, για τις αποδοχές κάθε κλάδου, επαγγέλματος, ειδικότητας, και διαβάστε τις ειδικές μελέτες σε αμφισβητούμενα θέματα.

Δείτε ακόμα

Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι του Περιοδικού

Αντιπρόσωπος Περιοχή Επίσκεψης Αντωνάκος Γιώργος Αντωνάκος Γιώργος Αττική Αρκαδία Μεσσηνία Λακωνία Αχαΐα Ηλεία Μακεδονία Θράκη …

ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΑΜΒΡΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ τ. Δ/ντης Υπ. Εργασίας ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Οικονομολόγος, Κοινωνικός Επιθεωρητής Εργασίας ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ τ. …