ΠΡΟΦΙΛ

Η Εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της ενημέρωσης για τα Εργατικά και Ασφαλιστικά θέματα.

Από το 1966 εκδίδει το μηναίο επιστημονικό περιοδικό «Επιθεώρησις ΙΚΑ Ασφαλιστικού και Εργατικού Δικαίου».

Με ένα πλήθος συνεργατών, επιστημόνων, καθηγητών, εργατολόγων και αναλυτών του Εργατικού και Ασφαλιστικού Δικαίου, και την εμπειρία 40 και πλέον χρόνων η ΕΑΕΔ κέρδισε επάξια τον τίτλο της πιο έγκυρης και έγκαιρης πηγής πληροφόρησης για όλες τις επιχειρήσεις.

Ο σκοπός μας είναι κάθε επιχείρηση και επαγγελματίας να έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην επιστημονική πληροφόρηση με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Για το λόγο αυτό η ΕΑΕΔ διατίθεται πλέον και ηλεκτρονικά στο Διαδίκτυο. Από το έτος 2000 η ύλη του περιοδικού ΕΑΕΔ κυκλοφορεί και σε μορφή Cd-Rom.

Επιπλέον, η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην έκδοση και κυκλοφορία ειδικών επιστημονικών βιβλίων, εργατικών, ασφαλιστικών, φορολογικών.

Παρακολουθούμε και επεξεργαζόμαστε τις εξελίξεις στην εργασιακή αγορά και το νομοθετικό πλαίσιο που τη διέπει με στόχο τη δημιουργία ολοένα και περισσότερων εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

 

Δείτε ακόμα

ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΑΜΒΡΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ τ. Δ/ντης Υπ. Εργασίας ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Οικονομολόγος, Κοινωνικός Επιθεωρητής Εργασίας ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ τ. …

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Το Περιοδικό «ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ Ι.Κ.Α. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» εκδίδεται από το 1966 σε μηνιαία βάση, …