Τσακαλώτος – Χουλιαράκης στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο

Για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου με τα εναπομείναντα μέτρα, που αποτελούν προϋπόθεση για το κλείσιμο της αξιολόγησης, ενημερώνουν την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών το απόγευμα της Τρίτης, οι διατάξεις για τον Μηχανισμό Δημοσιονομικής Διόρθωσης θα κατατεθουν ως τροπολογία στη Βουλή, μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου. Οι ίδιες πηγές επικαλέστηκαν λόγους τεχνικής επεξεργασίας.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής την Πέμπτη, ενώ η συζήτησή του στην Ολομέλεια θα ξεκινήσει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής, οπότε και αναμένεται η ψήφισή του.

Η κυβέρνηση θέλει να παρουσιάσει ψηφισμένο κείμενο τη Δευτέρα το πρωί, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Euro Working Group, έτσι ώστε στη συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη Τρίτη, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος να εμφανιστεί στους ομολόγους του έχοντας εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δείτε ακόμα

10η αξιολόγηση: Χρέη δημοσίου – συντάξεις – ΕΝΦΙΑ – κόκκινα δάνεια στα «καυτά» μέτωπα

Koρυφώνονται οι διαβουλεύσεις κυβέρνησης – θεσμών σήμερα και αύριο για τη 10η αξιολόγηση στο πλαίσιο …

e-ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Μαρτίου

Στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ «ανέβηκαν» τα ειδοποητήρια για τις εισφορές Μαρτίου για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς …