Τσακαλώτος – Χουλιαράκης στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο

Για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου με τα εναπομείναντα μέτρα, που αποτελούν προϋπόθεση για το κλείσιμο της αξιολόγησης, ενημερώνουν την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών το απόγευμα της Τρίτης, οι διατάξεις για τον Μηχανισμό Δημοσιονομικής Διόρθωσης θα κατατεθουν ως τροπολογία στη Βουλή, μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου. Οι ίδιες πηγές επικαλέστηκαν λόγους τεχνικής επεξεργασίας.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής την Πέμπτη, ενώ η συζήτησή του στην Ολομέλεια θα ξεκινήσει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής, οπότε και αναμένεται η ψήφισή του.

Η κυβέρνηση θέλει να παρουσιάσει ψηφισμένο κείμενο τη Δευτέρα το πρωί, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Euro Working Group, έτσι ώστε στη συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη Τρίτη, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος να εμφανιστεί στους ομολόγους του έχοντας εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δείτε ακόμα

Τα νέα μέτρα, η 4η Μαΐου και το αυριανό Eurogroup

Τις τελικές αποφάσεις για πιο αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας ανακοινώνει τις επόμενες ώρες η …

Βουλή: Ρύθμιση για τη μείωση των ληξιπρόθεσμων του Δημοσίου προς ιδιώτες

Ρύθμιση για την ταχεία μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες προβλέπει τροπολογία …